ComfoPlus - Wat is ComfoPlus?

Wij zijn niet zomaar een hulpmiddelenwinkel. Onze bijzondere aandacht gaat naar functionaliteit en kwaliteit van het aanbod en bovendien waken wij over de kost van een hulpmiddel.

ComfoPlus vzw is meer dan een hulpmiddelenleverancier!

Het aanbod medische hulpmiddelen voor thuiszorg is quasi eindeloos. Uit dat aanbod het juiste hulpmiddel halen is specialistenwerk. Onze medewerkers gidsen je tot bij het juiste bed, de passende rolstoel of relaxzetel, het ideale tilsysteem, betaalbare incontinentiematerialen, mobiliteitshulpmiddelen op maat,…

We denken samen met jou vooruit en geven je gericht advies zodat het hulpmiddel dat je vandaag koopt ook morgen voor jou nuttig is. Zo maken onze experten jouw thuiszorgsituatie comfortabel voor de patiënt en haalbaar voor de mantelzorger.

De ComfoPlus voorgevel in Bornem

Onze klanten

Onze dienstverlening richt zich in de eerste plaats op de leden van de Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen. We zoeken voor hen de beste hulpmiddelen aan de meest voordelige voorwaarden en bieden hen een snelle service via ons uitgekiende logistieke project.

Natuurlijk is zo'n aanbod ook voor anderen interessant - het spreekt vanzelf dat we graag iedereen die in ComfoPlus geïnteresseerd is van onze voorwaarden en service laten genieten.

Advies, verhuur, verkoop of verstrekking?

Advies is belangrijk! Een "zorgsituatie" overvalt je meestal. Je komt plots in een specifieke situatie terecht, het functioneren wordt een stuk moeilijker en ervaring ontbreekt. Service bieden is dan veel ruimer dan het verkopen van een kwaliteitsvol product. Het gaat om de juiste productkeuze voor die specifieke situatie, om "vooruit" te kijken, om advies, om vertrouwen en om een accurate en snelle dienstverlening.

We helpen je uitzoeken of huren interessanter is dan aankopen en we wijzen je de weg wanneer er tussenkomsten bestaan voor het benodigde hulpmiddel.

Een meetingtafel in een van onze winkels

Dienstverlening, kwaliteit en prijsbewaking!

Bij ComfoPlus werken we efficiënt en prijsbewust. Het zorgt voor een bescheiden kostenstructuur waardoor we verrassend voordelig de markt op kunnen. Die aanpak wordt gewaardeerd door tienduizenden klanten en daar zijn we best trots op!

Een medewerker in het ComfoPlus magazijn